Det er populært at finde en sexpartner på nettet

Det er populært at finde en sexpartner på nettet

Som single mand i en stresset hverdag, hvor kæreste, kone og børn ligger langt ude i horisonten, er det rart nogen gange at finde en person, som man kan hygge sig med og være intim med. Alle folk har brug for intimitet i deres liv, og derfor er det og dejligt, når man kan finde en person, som man kan hygge sig med. Men i mange tilfælde kommer den stille og rolige forventning og parforhold og middage med svigerforældre, og alt det der følger med, uden at man egentlig ønsker at det skal ende sådan.

Det er blevet populært at finde en sexpartner på nettet, og det kan jeg godt forstå. Her kan man være dybt seriøst omkring, hvad man ønsker og gøre det klart, at man ikke er et sted i sit liv, hvor et fast forhold passer godt ind. Det er dejligt at for en gangs skyld at kunne være helt ærlig over for den givne partner og lade lysterne få frit spil uden at skulle tænke på, at der lige pludselig er en skuffe fyldt med ting, som i hvert fald ikke tilhører mig.

Jeg kan godt forstå at det er populært at finde en sexpartner på nettet, da man her går lige til sagen i stedet for at bruge en masse tid og penge på restauranter og andre aktiviteter, når man alligevel bare gerne vil have noget sex. Det skal ikke ses som om, at jeg er imod ægteskab og ikke gider at gifte mig, men når man arbejder 80 timer om ugen, er det svært at se, hvordan et forhold skulle kunne passe ind i den hverdag. Det er rart at kunne skrive med piger med samme interesse, og man kan på denne måde finde ud af om man nu skal møde og hygge sig.