Vælg den rigtige e-juice

Vælg den rigtige e-juice

Har du besluttet dig for at bruge en e-cigaret er det vigtigt at du vælger den rigtige e-juice. E-juice er slang for den væske man bruger i sin elektroniske cigaret. Det svarer i grove træk til hvilket mærke man ryger. Men der findes tusindvis af e-juice varianter ude i verden, og derfor anbefales det at man jævnligt eksperimenterer med de forskellige smagsvarianter.

E-juice findes med og uden nikotin. De fleste tidligere rygere af traditionelle cigaretter vælger at benytte e-juice med en styrke tilsvarende til den mængde cigaretter de røg inden de skiftede. Årsagen hertil er at de på denne ikke måde får abstinenser af den manglende nikotin. Herefter er det meget normalt at man sætter nikotin indholdet ned. På denne måde bliver rygningen af e-cigaretter lige pludseligt et sundere alternativ til de traditionelle cigaretter.

Du kan sågar nogle steder lave din helt egen personlige smag af e-juice. Dette er den ultimative personlige oplevelse. Det svarer i grove træk til at have sit eget mærke af cigaretter. Og prisen for en månedsforbrug af e-juice ligger normalt på prisen af 2-3 pakker cigaretter alt efter hvor meget væske der er. Så ryger du e-cigaretter, eksperimenter, bland og tænk uden af kassen, det kan være du finder din helt egen smag som du bliver helt vild med.